Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@00:52:51 GMT

دیگنیتی به تولید انبوه رسید

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۵۹۵۶

دیگنیتی به تولید انبوه رسید

 به گزارش اقتصادآنلاین، غلامرضا محمدی، قائم مقام اجرایی مدیر عامل بهمن موتور با اشاره به آغاز تولید انبوه محصول جدید گروه بهمن درباره روند تولید دیگنیتی اظهار داشت: تولید آزمایشی خودروی دیگنیتی از زمستان سال 99 آغاز شده و در حال حاضر به مرحله تولید انبوه رسیده است. این خودرو در شبکه فروش بهمن موتور عرضه شده که جهت رویت مشتریان در نمایندگی ها در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می شود تولید این محصول در فروردین ماه 1400به ظرفیت مد نظر برسد و برای ابتدای سال جدید عرضه عمومی آن آغاز شود.

وی افزود: این خودروی کوپه و اسپرت به لحاظ ظاهر جزء خودروهای جذاب و متفاوت است که در 6 رنگ متنوع تولید می شود و همچنین تریم داخلی لوکس و مدرن آن با دو رنگ مارون و مشکی همراه با آپشن های رفاهی متنوع و ایمنی بالا روانه بازار خواهد شد.

محمدی با بیان اینکه محصول جدید شرکت بهمن موتور دارای موتور ۱/۵ لیتری توربو شارژ، قدرت 150 اسب بخار، گشتاور 220 نیوتن متر، مصرف سوخت ترکیبی نزدیک به 7 و مصرف سوخت بهینه ۵/۴ دارد، گفت: در دیگنیتی از گیربکس CVT، صفحه نمایشگر لمسی، فرمان اسپرت دی کات، دوربین ثبت کننده رانندگی، کیسه هوای راننده سرنشین جلو و جانبی و دوربین 360 درجه استفاده شده است، ضمن اینکه سیستم پایداری کنترل الکتریکی،کروز کنترل، سیستم کنترل حرکت خودرو در سربالایی و سراشیبی از دیگر امکانات این خودرو به شمار می آید.

قائم مقام اجرایی مدیر عامل بهمن موتور با اشاره به بهره مندی این خودرو از استانداردهای بالای کیفی تصریح کرد: به لحاظ کیفی، خودروی دیگنیتی استاندارد اروپا را داراست و منطبق با استانداردهای 85 گانه کشور می باشد. همچنین دارای تاییدیه استاندارد آلایندگی یورو 5 از سازمان محیط زیست است.  

محمدی با تاکید بر مزیت گروه بهمن در تولید خودروهای کیفی بیان کرد: دیگنیتی در سگمنت خود می تواند نظر مشتریان را به خود جلب کند و سهم خوبی از بازار را در اختیارگیرد. یکی از مزیت های گروه بهمن تولید خودروهای کیفی بوده و در انتخاب و تولید محصولاتش همواره کیفیت جایگاه خاصی داشته است لذا در انتخاب دیگنیتی هم سعی کرده خودرویی را برگزیند که جایگزین مناسبی برای محصولات قبلی باشد و به این مزیت گروه بهمن بیافزاید.

وی در زمینه تامین قطعات یدکی و ارائه خدمات پس از فروش دیگنیتی اظهار امیدواری کرد و گفت: یکی از سیاستهای کلی گروه بهمن جلب رضایت مشتری در بالاترین سطح آن در هر حوزه ای است. تا کنون هر محصولی که به بازار عرضه کرده به موازات آن پیش بینی های لازم  برای ارائه خدمات و تامین قطعات با کیفیت را هم لحاظ کرده است. تمامی شبکه های خدمات پس از فروش بهمن موتور آموزشهای لازم در خصوص ارائه خدمات پس از فروش و پشتیبانی مشتری را دیده اند و به مشتری این اطمینان را می دهند که طی دوره گارانتی و پشتیبانی 10 ساله، برای قطعات یدکی این خودرو، پیش بینی های لازم شده است . 

محمدی با اشاره به این نکته که بهمن موتور یکی از اولین خودرو سازی هایی است که توانسته خودروی 5 ستاره کیفی را به بازار عرضه کند گفت: هدف گروه بهمن این است که همه محصولات به ویژه دیگنیتی را با بالاترین سطح کیفی به بازار عرضه کند، از این رو همه کارکنان در حوزه فنی، مهندسی، کیفیت، تولید و خدمات پس از فروش، وظیفه خود می داند برای دستیابی به این هدف کوشش مضاعف داشته باشند. امیدواریم تا با تلاش مضاعف کارکنان مجموعه و پشتیبانی سهامداران در خصوص کسب نتایج کیفی معتبر و رضایت مشتری، بتوانیم این محصول را با بالاترین سطح کیفی عرضه کنیم.

پربیننده ترین رونمایی از خودرو قدرتمند تسلا +عکس عرضه مستمر محصولات ایران‌خودرو به بازار در سال جدید چرا شاهین آتش گرفت؟ اعلام برنامه تولید خودرو در ۱۴۰۰ پنج نقطه عطف خودرو در ۹۹

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دیگنیتی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: امیدوار هستیم فاز ۴ پالایشگاه آبادان که مربوط به اجرای طرح ارتقای کیفی نفت کوره این پالایشگاه است، به‌موازات گام دوم فاز ۲ اجرایی شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه آبادان در حاشیه نخستین روز برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشستی خبری اظهار داشت: در پالایشگاه نفت آبادان با انواع نفت خام و واحدهای پرشمار پیچیده پالایشی و نیروهای متخصص توانستیم پیش از بهره‌برداری از فاز 2، بیشترین مقدار افزایش تولید بنزین را داشته باشیم و از وزیر نفت نیز لوح سپاس گرفتیم.

قیم افزود: حجم ظرفیت پالایشگاه امروز 520 هزار بشکه است، درحالی‌که ساخت یک پالایشگاه جدید 120 هزار بشکه‌ای به چندین میلیارد دلار سرمایه‌گذاری و چندین سال زمان نیاز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه پارسال استفاده از نفت‌گاز را در نیروگاه‌ها جایگزین استفاده از مازوت کردیم، 2 میلیارد لیتر از این 3 میلیارد لیتر نفت‌گاز را پالایشگاه آبادان مازاد بر نیاز خود تولید کرد که نقشی بسزا در رفع ناترازی داشته و از خروج چند میلیارد دلار ارز از کشور جلوگیری شد.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان گفت: تولید بنزین در سال 1400، 8.8 میلیون لیتر در روز بود که این عدد در سال 1401 به 11 میلیون لیتر در روز و در سال 1402 به حداقل 15 میلیون لیتر در روز رسید که با تولید میلیاردها لیتر بنزین، ناترازی بنزین به حداقل رسید.

قیم تأکید کرد: استفاده حداکثری از امکانات و افزایش ظرفیت تولید سبب شد که سود پالایشگاه نیز به مرور افزایش یابد، این در حالی بود که در سال 1398 معادل 940 میلیون دلار زیان را شاهد بودیم و در سال 1399 نیز فقط 16 میلیون دلار سوددهی داشتیم. در سال 1400، به سود 425 میلیون دلاری (معادل 10.5 همت) و در سال 1402 نیز به سود 12 همت دست یافتیم که البته این مقدار حداقل سود در سال 1402 بوده است.

وی با اشاره به جذب و پرورش نیروهای مستعد با استفاده از روش‌های نو، که به‌عنوان الگوی کشوری مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: توانستیم بهترین نیروهای متخصص را جذب این واحد پالایشی کنیم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان تصریح کرد: افزایش تنوع محصولات پالایشی و افزایش امکان تولید محصولات پالایشی از دیگر دستاوردهای ما بود. در سال 1400 کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس 11 عدد بود، اما امروز بیش از 24 محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال 1402 نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال 1400 جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

قیم گفت: در زمینه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان نیز مقام نخست قراردادهای بار نخست را در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مقام شایانی را نیز در وزارت نفت به دست آوردیم.

وی تأکید کرد: در سال‌های 1401 و 1402 بیش از 350 میلیارد تومان را به زمینه مسئولیت‌ اجتماعی اختصاص دادیم که سبب رضایتمندی مردم منطقه شده است. در زمینه جذب نیروی انسانی هم پارسال مقام نخست استان خوزستان را به دست آوردیم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان بیان کرد: نوسازی معابر، پروژه‌های وسیع عمرانی در سطح شهر و تأمین بیش از 60 باب مدرسه در شهر آبادان از آن جمله بوده است.

قیم گفت: در زمینه صدور خدمات فنی - مهندسی و صادرات فرآورده‌های نفتی به کشورهای همسایه نیز نقش مهمی در کشور داشتیم که پیگیری بازسازی و نوسازی پالایشگاه‌های سوریه و عراق از آن جمله بوده است. خوشبختانه وزارت نفت پالایشگاه آبادان به‌عنوان قطب صدور خدمات فنی - مهندسی به کشورهای همسایه انتخاب شده است و ما در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای انجام دادیم.

وی با اشاره به صادرات گاز مایع از پالایشگاه نفت آبادان با دریافت مجوز صادرات این محصول گفت: این درآمد صرف پروژه‌های توسعه‌ای در پالایشگاه خواهد شد.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان بیان کرد: با نوسازی اسکله‌های قدیمی، برای نخستین بار در تاریخ 110 ساله پالایشگاه نفت آبادان، صادرات دریایی گاز مایع را آغاز کردیم و از شهریور سال گذشته به‌طور میانگین، ماهانه یک محموله یک هزار تنی گاز مایع را از دریا صادر کرده‌ایم، از دی‌ماه پارسال مجوز صادرات زمینی را نیز دریافت کردیم و از محل صادرات گاز مایع ماهانه 10 تا 20 میلیون دلار درآمد به دست آورده‌ایم.

قیم گفت: از محل فروش محصولات مازاد بر سهمیه مصوب پالایشگاه (بیش از 430 هزار بشکه) این مجوز داده شد که تا سقف 470 میلیون یورو برای بخش دوم فاز 2 استفاده کنیم، بنابراین از محل فروش محصولات مازاد پالایشگاه آبادان، منابع بخش دوم فاز 2 را آغاز کردیم. امیدواریم حداکثر تا 2 ماه آینده، عملیات اجرایی این طرح بزرگ به ارزش 2 میلیارد یورو آغاز شود.

وی افزود: با راه‌اندازی واحد هیدروکراکر تا 2 ماه آینده و  افزایش 4 میلیون لیتری ظرفیت تولید گازوئیل در شرکت پالایش نفت آبادان، بخش ناترازی در بخش گازوئیل را به‌طور کامل رفع خواهیم کرد. در بنزین نیز تلاش کردیم با افزایش 4 میلیون لیتری تولید در سال 1402 و با طرح‌های ابتکاری در سال 1403، 2 میلیون لیتر دیگر به تولید بنزین خود اضافه کنیم و تولید روزانه بنزین را به 17 میلیون لیتر برسانیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: امیدوار هستیم فاز 4 پالایشگاه آبادان که مربوط به اجرای طرح ارتقای کیفی نفت کوره این پالایشگاه است، به‌موازات گام دوم فاز 2 اجرایی شود.

قیم بیان کرد: نوسازی واحدهای قدیمی با فناوری ایرانی مقدار آب پالایشگاه نفت آبادان را 50 تا 70 درصد کاهش خواهد داد.

دیگر خبرها

  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!